Strelec

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Strelec


23.11. – 21.12.

Julij

Venera in Jupiter v Dvojčku, v vaši 7. hiši, ima poudarek na ljubezni, romantiki in povezanosti parov. Če ste samski, se lahko pojavi nov romantični interes, ali pa vsaj trenutki okoli 5. ali 20. Julija. Seveda pa je vseeno bolje da dovolite stvarem, da se razvijajo po svojem tempu. Tako ali tako lahko traja ali pa tudi ne, saj lahko zaradi retrogradnega Merkurja v Levu, gledate na potencialnega partnerja skozi rožnata očala, kasneje pa spoznate, da ima popolnoma drugo življenje, za katerega niste vedeli. Torej ne vlagajte preveč časa, denarja in energije.

Tudi nekatere drugi odnosi bodo padli pod vpliv retrogradnega Merkurja. Vi in prijatelj bi lahko imeli velike težave okrog 17. Julija, ko se zaveste, da so vaše vrednote in morala zelo različne. Če je prijatelj Dvojček, Tehtnica ali celo Lev, se lahko prah poleže in se stvari izidejo. Vendar pa je v nekaterih primerih nesporazum lahko tako intenziven in oseben, da se bo prijateljstvo končalo. V večini primerov je najboljša poteza , da preprosto naredite korak naprej, saj so možnosti za ponovno prijateljstva oz. zgladitev težav zelo majhne. Morda bi bilo pametno, da v tem mesecu spremljate vaše otroke pri spletnih dejavnostih in zares spoznate njihove prijatelje in starše.

Stroški se ponovno pojavijo, ko polna luna v Kozorogu 3. Julija, v vaši 2. hiši, aktivira Urana in Plutona. To stanje se bo nekoliko umirilo po mladi luni v Raku 19. Julija, v vaši 8. hiši. Vendar bo vaš proračun še vedno tesen, zato boste morali spremljati porabo ves mesec. Lahko bi imeli srečo, ko se vmeša Uran. Poskusite na loteriji, nekaj dni po mladi luni, in ne pozabite, potrebna je le ena vstopnica za zmago. Vendar jo moraš kupiti, da zmaga!

Retrogradni Merkur je pravi trn v peti za vas od 14. Julija do 8. Avgusta. Zamude in odpovedi, izgubljena prtljaga in založena pomembna dokumentacija in dokumenti, so vsi del kozmične smeri.

[social_essentials_small]