Strelec

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Strelec


23.11. – 21.12.

Oktober

Vaša popularnost ta mesec začenja rasti, zahvaljujoč Veneri v Devici, na vašem področju kariere in statusa, vse do 27. Oktobra. Uživajte v pohvalah in prepoznavnosti, vendar pa imejte v mislih tudi to, da morate sedaj delati še bolj vneto kot v preteklih nekaj mesecih, če želite da se stvari pomikajo navzgor, kot so se sedaj. Drugi teden Oktobra lahko s seboj prinese nekoga, ki je zelo pomemben in je lahko konec meseca zelo močan zaveznik. Najverjetneje Tehtnica ali Oven.

Zabava in prijateljstvo se čudovito mešata v tednih, ki sledijo Mladi Luni v Tehtnici, 15. Oktobra, v vaši 11. hiši. Resen pogovor s prijateljem okoli 5. Oktobra, vam lahko pomaga razrešiti obžalovanja preteklosti in vas navduši k svetli prihodnosti. Z vašim partnerjem boste na isti valovni dolžini skozi večino meseca in pa vse do konca leta 2012, z vrhuncem na ljubezenskem področju, romantiki in pa skupnosti, 10. Oktobra. Vendar pa ne verjemite vsega kar slišite od družinskega člana proti koncu meseca. Najverjetneje ne bo resnica, vi pa se lahko vseeno zelo lahko ulovite v brezizhodnem položaju.

Imeli boste vso iniciativo in energijo, potrebno, da dosežete skoraj vse, potem ko se Mars prestavi v vaš znak, 6. Oktobra. To je dobra stvar. Vendar pa boste veliko bolj nepotrpežljivi kot po navadi in pa zelo hitro vzkipljivi. Mars dela zelo hitro, kar pomeni, da lahko vaše misli občasno precej divjajo, tako kot vaša usta! Mars v vašem znaku lahko povzroči neumne prometne nesreče, vam priskrbi kazni za prehitro vožnjo ali kazni za napačno parkiranje, preprosto zato, ker se prenaglite. Bodite previdni v kuhinji, na cesti, ko delate z orodjem ali pa ko se ukvarjate s preprostim športom. Prepričajte se da utišate svoje misli preden greste spat, tako da se lahko spočijete kot potrebno. Branje dobre knjige ali pa poslušanje mirne glasbe, sta dober način za sprostitev.

[social_essentials_small]