Strelec

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Strelec


23.11. – 21.12.

September

Venera, luksuzni planet, se premakne v Leva prvi teden v Septembru, kar je super novica za vas, saj sta oba ognjeni znamenji in najraje od vsega pomešata vse skupaj! V načrtnem pobegu od vsega tega v naslednjih 6 tednih so počitnice definitivno ena od stvari, ki se lahko zgodijo. Za tiste od vas, ki si ne morete privoščiti več kot počitek doma…vi pa se naspite, preglejte vse tiste filme, ki jih še niste gledali in preberite kakšno veliko knjigo, ki je nikoli niste mogli prebrati do konca.

Na področju kariere pa ste končno tam kjer ste želeli biti, zabavate se in istočasno pri tem zaslužite spoštovanje. Zelo verjetno je napredovanje okoli Mlade Lune, 15. Septembra. Vzorno se obnašajte naslednjih nekaj tednov in zagotovo boste nagrajeni! Vaša kariera in ‘svetovni status’ (no, vsaj pisarniški status) je v središču pozornosti v sredini Septembra, z Mlado Luno, ki vam odvzame tisto češnjo z vrha tega, kar bi moralo biti zelo uspešnih nekaj tednov. Če bi kadarkoli napredovali na delovnem mestu ali dobili novo službo ali bonus, je September definitivno mesec za to. Naredite vse kar lahko, da navdušite nadrejene in to pomeni, da pridete na delovno mesto točni in urejeni. Vaš partner ali nekdo, ki vam je blizu bo ta konec tedna še posebej spodbuden in vam nudil podporo. Kakorkoli pa, če boste potrebovali uraden ali z delom povezan nasvet, poiščite nasvet profesionalne osebe, ki ve o čem govori.

Uran in Pluton tvorita direktno poravnavo v tretjem tednu, takrat bodo vprašanja preteklih stresnih obdobij povezanih s financami zopet privrela na površje. Pluton se premakne direktno na vaše finančno področje in medtem ko se lahko tam skriva precej krutih resnic s katerimi se je potrebno soočiti, vam vseeno pomaga spoznati, da prej ko poiščete profesionalno pomoč, prej se boste lahko začeli izkopavati iz globoke luknje v katero ste padli. Klepetavi Merkur se premakne na vaše področje prijateljstva, upov in želja 17. Septembra, takrat boste ugotovili, da deljenje vaših najglobljih skrivnosti z bližnjim prijateljem ali dvema niti ni tako velika stvar.

Zapravljanje denarja za drage čevlje in torbice, medtem ko sta vaš plin in elektrika izklopljena je nekako sexy kajne? NEEEEE!

[social_essentials_small]