Strelec

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Strelec


23.11. – 21.12.

November

Vaš smisel za humor in zaupanje v popolno polomijo bo vaše kozmično orodje skozi mesec November. Direktor komunikacije, Merkur pregovori svojo pot v vaš znak skozi 6. November in v tem času imate dar ‘namazanega jezika’, veliko bolj kot po navadi. Čas je za osladen govor in prepričanje ostalih v nekaj kar želite. Vedite, da vam Merkur v vašem znamenju daje zmožnost da pregovorite vse, ki jih želite oviti okoli prsta in v tem še celo pretiravate. Če pa se slučajno ujamete v pretiravanju, se malce uravnovesite pri tem. Seveda pa žal Merkur od 6. Novembra do 15. Novembra v vašem znaku obrne retrogradno, kar pomeni realizacija Murphy-jevega zakona v polnem efektu. Od 6. Novembra naprej ne začenjajte ničesar novega. December je vaš mesec, v katerem boste sijali! Venera na vašem področju prijateljstva lahko povzroči zmedo v prijateljskih odnosih, mešanje sexa s prijateljstvom ni najboljši korak.

Energijski Mars, spodbuja vašo energijo ta mesec. Vendar pa se pripravite na zmešnjavo v komunikaciji vse skozi 14. November, ko bo Merkur retrograden v vašem znaku. 10 dni pomešanih signalov, čudne komunikacije, pomešanih sporočil…stop namesto start, brisanje namesto pošlji…če nimate ničesar niti približno lepega za povedati, napisati, zašepetati, raje pustite glasu malce počitka, oz. zaposlite prste s čim drugim. Na srečo vas bo vaš smisel za humor popeljal skozi retrogradni Merkur in tudi če se kaj zalomi, vi veste, da lahko vsakega znova očarate.

Kakšna dva tedna norosti ima pripravlja univerzum za vas Strelce! Izguba moči vam lahko da občutek nemoči in primanjkljaj navdiha. Retrogradni Merkur zdrsne iz vašega znaka nazaj po zodiaku, v Škorpijona, 14. Novembra, na področju pretekle karme in samo-obnove, medtem ko energijski Mars, ki s svojo energijo pritiska naprej in vas spodbuja da naredite korak naprej, zapušča vaš znak in vas za seboj pušča v občutku lenobe. Glejte na ta občutek, kot na čas ko na novo razmislite in se obnovite za navdušujoč  December.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij