Tehtnica

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Tehtnica

23.9. – 23.10.

Avgust

Zabavo postavite na vrh seznama ta mesec, kadar ne delate. To bo fenomenalna izkušnja, zahvaljujoč prvi Polni Luni, 1. Avgusta v Vodnarju, v 5. hiši zabave, samo-izpopolnitve in sreče. Planirajte družinski izlet, posvetite svoj čas svojemu najljubšemu hobiju in uživajte v aktivnostih v naravi, pa čeprav to pomeni, da se pridružite svojemu partnerju pri kakšni nogometni tekmi.

Prijateljstva izpostavljena ob Mladi Luni, 17. Avgusta, v Levu, v vaši 7. hiši. Pričakujte vzpon vašega socialnega življenja v naslednjih tednih. Dvojčki in Tehtnice so oboji ljudje s katerimi imate instantno povezavo, medtem ko so Ovni in Strelci ljudje, ki bi se izkazali za prijatelje, ki jih potrebujete iz koristi. Na poslovnem področju, naj vas ne bo sram prositi za pomoč ali vodenje, čeprav bi čutili, da oseba, katero sprašujete, nima najboljših namenov, ker vas vidi kot velikega tekmeca.

Če čutite, da bi se morali udeležiti konference ali poslovnega potovanja, se prepričajte, da so vsi dokumenti še veljavni in pravilno črkovani. To je odličen način da razširite svoje poslovne kontakte. Mnenja glede določenih nadzornikov in sodelavcev obdržite zase, saj ne boste ničesar pridobili z opravljanjem ali deljenjem svojega mnenja glede določenih projektov z drugimi.

Službene obveznosti bi lahko vplivale na družinsko ali partnersko življenje, ko Venera, boginja ljubezni in harmonije vstopi v Raka, v vaši 10. hiši, 7. Avgusta. Bodite produktivni in razložite in prosite za njihovo pomoč in podporo, preden se zaprete v dela čez glavo. To bo pomagalo sprostiti napetost, ki se bo začela tvoriti okoli 16. Avgusta. Po tem boste imeli korist od dodatne popularnosti, ki prihaja od Venere, omreževanja in flirtanja na njen način skozi to področje vaše karte. Mimogrede je to zelo pomembno področje.

Potencial služenja naraste, ko motivator Mars preide v Škorpijona, vašo 2. hišo finančnih prilivov, 23. Avgusta. Porast prihodkov boste lahko videli skozi tranzit naslednjih sedmih tednov, vendar boste morali nadzorovati zapravljanje, tako da boste imeli kaj od tega. Vaše delavno mesto se bo pospešeno premikalo v September po drugi Polni Luni v Avgustu, v Ribi, 31. Avgusta. Manegement je vaš najboljši zaveznik.

[social_essentials_small]