Tehtnica

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Tehtnica

23.9. – 23.10.

Julij

Če to dopustite, lahko retrogradni Merkur v Levu od 14. Julija sproži velike zmešnjave v vašem družabnem življenju in načrtih. Seveda samo če to dopustite. Obstaja preprosta rešitev med planetovo tranzicijo v vaši 11. hiši, potrdite datume, čase in kraje, preden odidete, in tudi na poti. Retrogradni Merkur je znan po vlečenju vseh vrst trikov, ponagaja nam ravno kadar smo preveč zaposleni in ujeti v druge stvari, da bi bili res pozorni! Retrogradni Merkur v vseh povzroči nagnjenje k motnji pomanjkanja pozornosti.

Polna luna 3. julija bi lahko sprožila družinske težave in dramo, zelo verjetno v obliki opravljanja domačih opravil ali kot zadovoljevanje potreb starejšega sorodnika. Če se lahko izognete družinskim članom v tem času, to storite in ne zahtevajte od strica ali svojega bratranca, da popravi stvari okoli hiše … to je čas, ko bi se lahko poškodovali ali pa bi bilo lahko plačilo več kot ste si mislili, ali pa bi bile izrečene kakšne stvari, ki bi koga prizadele.

Karierni uspeh je lahko vaš po mladi luni v Raku 19. Julija, v vaši 10. hiši. Pričakujte, da pride s ceno. Lahko bo veliko bolj trdo delo kot ste pričakovali, lahko da bo sodelavec ljubosumen na vaš nenaden uspeh ali pa je ljubosumen vaš partner (ljubosumje in nezadovoljstvo sta zelo močni človeški čustvi in ju je težko obravnavati). Če se vam zdi, da vam zelenooka pošast sledi na vsakem vašem koraku, vseeno pojdite naprej, ampak bodite tiho o povišanju plače in napredovanju, izognite se samo hvaljenju.

Mars v vašem znaku si prizadeva, da ste najboljši kar ste lahko. Vendar pa ne pozabite, da z retrogradno pozicijo Merkurja od 14. Julija do 8. Avgusta vse, kar lahko gre narobe, bo šlo narobe. Ne potiskajte sebe ali ljudi okoli vas. Vse, kar počnete sedaj, bo nagrajeno v letošnjem letu 2012. Naučite se, kdaj utihniti in kdaj se sprostiti fantje in dekleta.

[social_essentials_small]