Tehtnica

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Tehtnica

23.9. – 23.10.

Oktober

Tempo vašega življenja se malce pobere med 6. Oktobrom in 15. Novembrom, ko Mars, planet energije in strasti napreduje v Strelca, v vaši 3. hiši komunikacije in aktivnosti. Zelo verjetno bodo z vami v kontakt stopili ljudje od katerih že nekaj časa niste slišali, to vključuje bivše ljubimce, partnerje in prijatelje. Poleg tega pa se boste nekateri od vas lahko počutili izdane s strani svojih sodelavcev in vprašanja, ki se vam bodo porajala se bodo navezovala na projekte, vaše ali združene. Vaša intuicija bo zelo pravilna okoli Mlade Lune, 15. Oktobra, zato jo poslušajte.

Kar se tiče Mlade Lune, 15. Oktobra, je to ključni čas za vas Tehtnice. To je začetek vašega kozmičnega novega leta. Pozabite na 1. Januar, to je vaš čas da zablestite. Ravnovesje, zabava in po možnosti potovanje, z idejami in željami, kje želite biti čez leto dni in kako najbolje povečati vaše talente do polnega potenciala. Na vaš spisek vključite cilje, ki jih imate za kariero, saj boste imeli ogromno možnosti v letu 2013, z Jupitrom, planetom sreče v znaku Dvojčka, v vaši 9. hiši visoke izobrazbe, potovanj v daljne kraje in duhovnosti.

Denar in moralne vrednote bodo vaš glavni fokus, ko Saturn, planet osredotočenja in discipline, vstopi v Škorpijona, v vaši 2. hiši, v prihajajočih dveh letih in pol. Zelo verjetno si lahko privoščite napredovanje ali pa priložnost, da si povišate prihodek, kmalu potem ko Saturn vstopi v Škorpijona, 5. Oktobra. Saturn v vaši 2. hiši vse do Septembra 2015, bo delal na napredku vašega ravnanja z denarjem in vas učil kako dolgoročno oblikovati finančne aspekte namesto iti iz meseca v mesec ali iz leta v leto. Del tega, bo po zaslugi spreminjanja vašega vidika, na materialni aspekt življenja. Minimalizem bo nekaj za kar se bo mnogo vas odločilo, da vam bolj ugaja ob zaključku 2012.

Ta mesec se lahko dvigne družinski prihodek (lahko da bo kdo od vaših družinskih članov zelo radodaren ali pa vam bo nekdo končno vrnil tisto zapadlo posojili, ki ste ga dali že dober čas nazaj). Vendar pa imejte v mislih, da se lahko zgodi, okoli Polne Lune, v vaši 8. hiši skupnih financ, da se nenadoma poveča nek odhodek, ki ga niste všteli ali planirali v vašem proračunu.

Mantra Oktobra: načrtujte svoje smernice za sredine mesecev v naslednjem letu. Mlade Lune so novi začetki. Preteklost je zgodovina in prihodnost skrivnost Tehtnice.

[social_essentials_small]