Tehtnica

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Tehtnica

23.9. – 23.10.

September

Še en mesec je pred vami, preden Saturn, stari hudič v podrobnostih, preide ven iz vašega znaka in se ne bo vrnil naslednjih 12 let. Veliko ste se naučili od Julija 2010, z večino vas 30-letnikov, ki ste morali iti skozi vaš Saturnov povratek. Za vse tiste, ki ste šli skozi težko obdobje v preteklih nekaj letih, vedite, da je vse del večje slike, ki jo univerzum oblikuje za vas.

In ker prihaja mesec vašega rojstnega dne, boste čutili nepojmljivo lahkotnost…kot da ste zapustili gnezdo in sedaj lahko jasno razmišljate, jasno vidite in se lahko odločate zase, kot še nikoli poprej. Vznemirljiva stvar!

Venera, vaša vladarica, planet ljubezni in sreče se premakne v vaše področje prijateljstva, v znaku Leva v zgodnjem Septembru in bo tam naslednjih 6 tednov. Uživate lahko v precej zabavnih socialnih načrtih in pa nepričakovanih ponudb za začetek novih poslovnih poti. Hrana za možgane fantje in dekleta. Ko se Saturnov vpliv malce umiri in se premakne v vašo 2. hišo samozavesti in denarja, boste lahko veliko lažje predelovali vprašanja, ki vas pestijo, z manjšo pomočjo vaših prijateljev in nekaterih profesionalnih nasvetov, za katere boste morda morali plačati, morda v denarju ali pa s kakšno protiuslugo, vendar pa bo zelo vredno svoje cene.

Prihranite si nekaj dragocenega časa zase okoli sredine meseca. Mlada Luna na področju vaše samo-obnove vam poskuša pokazati, da ste bili prezaposleni s skrbmi za nekoga drugega, namesto poslušanja svojega notranjega glasu in izkoriščanja časa za razvajanje sebe. Saturn, planet omejitev in omejevanja preživlja zadnjih nekaj tednov v vašem znaku in se ne vrne naslednjih 12 let. To je popoln čas da izkoristite njegovo znanje in obidete svoje navdušenje dovolj dolgo, da dokončate delo kot se spodobi. Ta mesec ste lahko sebični! Če se vam ne ljubi imeti goste čez noč, ali pa se vam ne da gostiti zabave, enostavno povejte.

[social_essentials_small]