Tehtnica

» Posted by on Jul 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Tehtnica


23.9. – 23.10.

November

Venera, vaša vladarica, planet ljubezni in romantike, se premakne v vaš znak na začetku Novembra in tam ostane naslednjih nekaj tednov. Polna Luna v Biku, proti koncu prejšnjega meseca, na vašem področju skupnih financ in projektov, vam poskuša pokazati, da enostavno poskusite sami, če skupaj ne deluje. Merkur, planet komunikacij, pregovori svojo pot v vaše področje zaposlenosti, kar vam spodbudi željo po novih stvareh in po raziskovanju novih področij in krajev. Sedaj je morda dober čas, da rezervirate spontano potovanje s svojim partnerjem ali najboljšim prijateljem, vendar pa rezervirajte pred 6. Novembrom, ko se Merkur obrne retrogradno v vaši 3. hiši od 6. do 14. Novembra.

Venera, planet lagodja in ljubezni, v enem njenih najljubših znakov, tehtnici torej, ta teden. Na žalost pa retrogradni Merkur, na vašem področju komunikacije, zmoti vaš tok in vas pahne v nesporazum z bratom, sestro ali sosedom, kar lahko preraste v večji prepir, če ne pogasite ognja dovolj hitro. In vse obnovitve, obnovitvena dela, katere planirate že lep čas, raje postavite na hladno za nekaj časa, vsaj do konca 2012 ali pa jih prestavite v 2013. Sedaj ni čas za nov začetek, ali pa skok v kak večji projekt, partnerski odnos ali dieto.

Venera, planet brezpogojne ljubezni in vaša vladarica, preživi svoje zadnje tedne v vašem znaku, torej obdobje izkoristite maksimalno. Rezervirajte si tisto težko pričakovano in močno potrebno preobrazbo (barve las, frizure, ali splošne preobrazbe), ki bo izpostavila vaš življenjski stil. Planer Merkur se obrne retrogradno na istem področju vaše karte ta teden, torej boste imeli kar nekaj finančnih težav s katerimi se boste morali ukvarjati. Če so na tistih dragih stvareh še vedno etikete, jih vrnite nazaj.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij