Vodnar

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Vodnar


21.1. – 18.2.

Avgust

Polna Luna, 1. Avgusta, je v vašem znaku, tako da boste mesec Avgust res začeli v visokem pozitivnem duhu. Prav tako je to vaš čas, da se znebite, česarkoli in kogarkoli, ki vas je kdaj kakorkoli oviral. Mlada Luna 17. Avgusta, posveti na področje vaših odnosov in dela z drugimi, sposobnost zadržati se in biti tiho, kadar kdo naredi kaj za kar ne čutite, da je pravi način ali stvar… in ponuditi nasvet samo kadar vas vprašajo po njem, je vaš izziv. Avgust v osredje postavi vse vaše odnose. Zdaj je čas, ko se morate odpreti in se naučiti vsega kar se lahko naučite o človeški naravi in interakciji z drugimi. To bo lažje, ko se Merkur obrne direktno, 8. Avgusta v Leva, v vaše področje odnosov. Lepotec/lepotica, ki ste jo/ga srečali/spoznali v začetku leta, bi lahko stopil v stik z vami, kar tako iz nikjer. Lahko bi si priskrbeli njihovo številko in jih poklicali!

2. Avgustovska Polna Luna, 31. Avgusta, osredotoči svojo energijo na vašo 2. hišo dohodka, porabe in lastništva. V poravnavi s Plutonom imate razlog za čiščenje omar, shramb, garaž, predalov in še več. Kopljite globoko in odkrili boste zaklade, ki jih niste videli že mnogo let. Nekaj šare, bi bile lahko stvari, ki jih boste obdržali, ostalo pa (manj je več) prodajte, podarite ali vrzite stran.

Motivacijski Mars preide v Škorpijona, v vašo 10. hišo kariere in ambicij, 23. Avgusta, skupaj s Soncem v vašem področju skupnih virov. Delo skupaj z drugimi, običajno ni Vodnarjeva lastnost. Veliko raje se stvari lotite sami. Vendar boste proti koncu Avgusta ugotovili, da imeti pomoč in vodenje ni tako slabo. To je odličen čas za razpredanje svojih mrež in dosega, da dosežete tiste ljudi, ki ‘vedo za ljudi’, ki bi vam lahko priskrbeli boljše delo.

Venera, ljubimka zodiaka, v Raku, v vaši 6. hiši zdravja in lepote, vam od 8. Avgusta dalje pomaga razločiti kdo je prijatelj in kdo sovražnik v delovnem okolju. Pijača ali tri v lokalnem baru ponuja zanimive informacije in nekaj govoric. Prefiltrirajte koliko teh govoric je resničnih in koliko je le praznih besed, namenjenih povzročanju težav. Izognite se tudi poželenj in preskakovanj iskric v pisarni, saj se ne bodo dobro končale.

[social_essentials_small]