Vodnar

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Vodnar


21.1. – 18.2.

Julij

Ugodne planetarne poravnave, ki vključujejo Venero in Jupitra v Dvojčku, vašem kolegialnem znaku in 5. hiša romantike in zabave bo naredila Julij odličen mesec, da nadoknadite izgubljen čas z bratranci, brati in sestrami  ter da se bolje spoznate s sosedi. Med njimi bi se lahko našel nekdo, ki bo postal dolgoletni prijatelj ali kdo, ki vas bo povezal z novimi priložnostmi. Razmislite o vključitvi v projekt, ki bi koristil vaši skupnosti, vendar z zavedanjem, da se dobrodelnost začne doma, konec koncev saj ne želite užaliti partnerja z dobrodelnostjo in pomočjo drugim, če partner čuti, da bi morali narediti več zanje.

Odnosi so nagnjeni k večjim nesporazumom in zmedi, ko gre Merkur v retrogradni položaj,  14. Julija. 8. Avgusta potrdite, datume, kraje in obraze več kot enkrat, prepričajte se da drugi, predvsem vaš partner/ljubimec, vedo kaj govorite.  Biti sarkastičen ali poskušati biti smešen ta mesec  preprosto ne bo delovalo in to bo trajalo tja do sredine Avgusta.  Ne predvidevajte, da ljudje razumejo kaj govorite, saj v tem obdobju vlada zmeda misli. Več informacij o novicah, prejetih okoli 4. Boste slišali okoli 14. in 28. Julija.

Mlada luna v Raku, 19. Julija in vaša 6. Hiša trdega dela, pomenita da bo šefu tokrat težko ustreči.  Zdržite. Kar naredite sedaj, bo nagrajeno v nekaj mesecih, če ne prej. V bistvu, z Jupitrom, planetom dajanja in daje veliko, ki visi v vašem kolegialnem znamenju Dvojčka skozi Junij 2013, se niti ne mudi. Nahajate se na krasnem mestu in retrogradni Merkur v Levu je le grbina na tej poti.

Izzivi prejšnjega meseca se ponovijo, ko se 3. Julija polna luna staplja s Plutonom v Kozorogu in trči z Uranom v Ovnu. Ta 2 tedna vplivov bosta razvidna na vašem delovnem mestu, v komunikacijskem in potovalnem sektorju. To NI mesec za potovanje, naj bo to poslovno ali počitnice, ali celo podaljšan vikend na bližnji destinaciji. Ostanite doma!

[social_essentials_small]