Vodnar

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Vodnar


21.1. – 18.2.

Oktober

Od 6. Oktobra naprej je motivacijski Mars v vaši 11. hiši želja in sanj, kar je zelo dober začetek meseca. Na tem položaju pa ostane vse do sredine Novembra. Strelci so ta mesec dobra družba za vas, saj se njihov ogenj težko pogasi. To je odličen čas za vas, da greste na potovanje s prijatelji ali družino, nekaj dobro planiranega in kar vključuje vse postrežbe, če mogoče, da se izognete dodatnim stroškom in kar se da uživate.

Ugodni planetni položaji in Mlada Luna v Tehtnici, 15. Oktobra, v vaši 9. hiši daljših potovanj in doseganj višjih ciljev življenja, je za samske Vodnarje čas da planirajo daljše potovanje čez lužo, ali pa za tiste, ki imajo partnerja, da planirajo kak romantičen pobeg v tujino, ali pa spoznajo starše svojega partnerja. Ta Lunarna aktivnost sredi meseca, je tudi dober čas za krajše obiske ali pogovore s sorodniki. Samski Vodnarji na potovanje vzemite šarm in modna oblačila, saj se vam verjetno obeta sveža romanca.

Denar priteka v vašo smer med 3. in 28. Oktobrom, ko je Venera v tranzitu z Devico v vaši 8. hiši skupnih financ in projektov. Zelo kmalu pa si lahko obetate povišico, s Saturnom, planetom osredotočenja in discipline, ki se ustali v Škorpijonu, ali pa naletite na posrečeno najdbo okoli 6. Oktobra. Kakorkoli pa si ne dovolite, da vas kdorkoli pregovori v investiranje ali posojilo. Ignorirajte obljube. Tudi vi velikokrat dajete obljube in sami veste, kako lahko je obljubiti in kako težko je obljubo držati.

Saturn, planet časovne organizacije, osredotočenja in potrpežljivosti, bo v tranzitu s Škorpijonom v vaši 10. hiši kariere in ambicij od 6. Oktobra do Septembra 2015. S tem premikom za mnoge od vas pride priložnost, da dosežete vrhunec svoje kariere, dogradite izkušnje in pa uspeh preteklosti in svoje znanje izkoristite v polnem potencialu. Ciljajte na napredovanje v prihajajočih letih, zelo je verjetno, da ga dosežete že do konca tega leta, konec naslednjega, ali konec leta 2015. Bodite dorasli svojim odgovornostim in sposobnostim in postanite vzor drugim.

[social_essentials_small]