Vodnar

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Vodnar


21.1. – 18.2.

September

Uživajte v tem mesecu, saj na papirju izgleda zelo dobro! V naslednjih nekaj tednih, z Venero, planetom ljubezni in lepote, ki se namešča na vašem partnerskem področju, poleg Jupitra, planeta srečnih priložnosti na vašem področju romantike, ljubezni in poželenja, poleg tega pa obeh v zračnem znamenju. Ste samski? V tem mesecu se boste zlahka zaljubili, zato se prepričajte, da ne vskočite v zvezo prehitro. Če ste že ‘druga polovica’ partnerske zveze, pa bo to najbolj romantični mesec tega leta. Uporabite dve obliki za preprečevanje nosečnosti, če ne želite čez devet mesecev pozdraviti novega bitjeca na ta svet.

Optimizem je super beseda in prečudovit občutek kaj ne? Prav tako bi se morali počutiti sedaj, z Venero, ženitno posrednico, v Levu in Jupitrom, srečnežem, v Dvojčkih, obeh podpornikih vašega truda, da se dvignete nad navadno, običajno in postanete nenavadni! Mlada Luna 15. Septembra, na vašem področju skupnih financ, lahko pomeni povišico ali kak drugačen dodatek za vašega partnerja ali sostanovalca, kar pomeni še več dobrih stvari za vas! Če ste se s kom pogovarjali o nakupu nepremičnin ali kakšni drugačni obliki investicij, je sedaj čas da prenehate le govoriti in začnete raziskovati in poizvedovati o čem bolj konkretnem.

Dvojčki so srečneži v ljubezni in poslu za vas! V kasnejšem delu Septembra se izognite potovanjem, razen če so zares pomembna. Uran in Pluton se pripravljata na boj med seboj. In z Uranom, s planetom nepričakovanega in pa vašim vladarjem, se lahko ujamete v kozmičnem žarišču vsega dogajanja. Če želite kupiti kaj večjega, kot npr.: avto ali hladilnik ali štedilnik, poskusite počakati do naslednjega leta. Sedaj je čas, da varčujete in ne zapravljate, saj bi vas lahko spravilo v občutek nestrpnosti. Mojster komunikacije Merkur, na področju vaših potovanj v oddaljene kraje, bi vam lahko proti koncu Septembra prinesel ponovni začetek nekakšne zveze iz preteklosti, ki vam je dobro služila v preteklosti. Oktober bo zelo dober mesec za vas, s Soncem, ki se premakne v Tehtnico in pa Merkurjem v Tehtnici ter Saturnom v Tehtnici. S te perspektive bi bil lahko mesec Oktober vrhunec vsega dogajanja v letu 2012.

[social_essentials_small]