Vodnar

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Vodnar


21.1. – 18.2.

November

Za vse tiste, ki o tem govorite že celo večnost, končno je tu čas da se odpravite na pot, ali pa za šolske klopi! Venera, iskalka užitkov, se premakne na vaše področje daljših potovanj in višje izobrazbe in vam da v tem mesecu precej priložnosti za spontanost in napredek! Skupaj z Marsom, avanturistom, na vašem področju prijateljstva, je ta postavitev za vas ena najboljših v tem letu. Idealna prijateljstva ali ljubezenske afere v mesecu Novembru so v družbi Strelcev in Tehtnic. Vendar pa bodite pozorni, da zaradi retrogradnega Merkurja, v Strelcu od 14. do 28. Novembra, ni pametno začeti ničesar novega. Zato planirajte tisto potovanje ali povratek v šolske klopi sedaj.

Organizator socialnih dogodkov, Merkur, prične svojo pot retrogradno od 6. do 14. Novembra, v vaši 11. hiši prijateljstev in načrtov. Dvakrat preverite vse datume, lokacije in načrtovan čas, predno se odpravite od doma. Enako naredite z načrti povezanimi s kariero, torej sestanki in roki. Nesporazumi z direktnimi, nespoštljivimi in včasih nesramnimi Strelci, so ta teden definitivno na vašem urniku. In čeprav se na momente zdi precej velika zmeda, se bo ohladila. Sedaj pa je tudi čas, da se pobotate s tistimi prijatelji, s katerimi ste imeli na začetku leta nesporazume, seveda le če si tega želite.

Mlada Luna na vašem področju kariere in ambicij, 13. Novembra se spopade z retrogradnim Merkurjem na istem področju v vaši karti. Merkur se v tem položaju še v Škorpijonu prebije skozi vašo karierno pot in vam lahko pomeša štrene pri vseh planiranih promocijah, ki jih morda imate. Čeprav se počutite direktni in pripravljeni povedati nekaj krepkih, je morda vseeno bolje, da tokrat ostanete tiho in se držite zase. Venera, planet ljubezni in lepote, preživlja svoje zadnje tedne na vašem duhovnem področju. Čas je da priznate da ste imeli napačno mnenje o nekom, ki ste ga pustili na cedilu ali še planirate tak izid.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij