Kaldejska numerologija

[social_essentials_small]


Numerologija je ena najstarejših znanosti, opira se na razlago simboličnih znamenj, ki jih pripisujemo številom. Pomaga nam do boljšega spoznanja sebe. Omogoča nam ustvariti lepše življenje, z njo lahko pogledamo v preteklost, razumemo sedanjost in načrtujemo prihodnost. Numerološko analizo vam izdelamo po principu kaldejske numerologije.

Kaldejska numerologija govori svoj lasten jezik, katerega središče ste vi. Ta starodavna kombinacija znanosti in duhovnosti vam s podrobno analizo imena priimka ter datuma rojstva predstavi vašo življenjsko pot, vaše sposobnosti, izzive skozi življenje. Njena sporočila so duhovnega izvora in so zelo osebna, lahko spremenijo Vaše namere, načrte in življenje.

Numerologija ni napovedovanje prihodnosti! Numerologija je pregled Vas in Vašega življenja včeraj, danes, jutri…in kaj Vas drži na mestu, katere so Vaše blokade tega življenjskega cikla, na katere sposobnostih je potrebno dati več poudarka in katere so tiste, ki Vas razvijajo in peljejo v smer, ki ste si jo izbrali ob rojstvu.

Opis analize:

  • Obširna analiza imena (vibracija črk nam pove področja osebnih blokad, karakter, navade…črke v imenu so ‘struktura’ za energetski pretok)
  • Obširna analiza datuma rojstva (življenjska pot)
  • brezplačen posvet z numerologinjo (v kolikor bi imeli dodatna vprašanja v zvezi z vašo analizo)

Kaj potrebujemo za analizo?

  • ime in priiimek (vaš “nickname”)
  • datum rojstva

Dodatne informacije: analiza se vam pošlje na željeni naslov in e-naslov. Po želji možen posvet z numerologinjo.

Cena: 150 €